Gotuj z Misiem
I'm on a seafood diet. When I see food, I eat it.
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
Polityka cookies
▼
Pages
(Przenieś do…)
Strona główna
▼
piątek, 16 listopada 2012
Żurek
›
Dziś na obiad żurek. Jest to jedna z moich ulubionych zup, ale nie jadam jej zbyt często. Jeszcze nigdy nie zrobiłem też samodzielnie zakw...
1 komentarz:
czwartek, 15 listopada 2012
Przepis na kakory (soczewiaki)
›
Jakiś czas temu, w małej knajpce za Przewięzią, specjalizującej się w daniach regionalnych, znalazłem w karcie „Kakory”. Dowiedziałem się, ż...
6 komentarzy:
poniedziałek, 12 listopada 2012
Nalewki i drinki
›
Smorodinówka Pigwówka Cytrynówka Domowy Baileys Grzane piwo
Sałatki i przystawki
›
Farfale z wędzoną makrelą
Kulinarne podróże
›
Frittatensuppe Smażone kalmary Chutney mango Ćevapčići Leczo Jagnięcina duszona w winie z figami Dżem z...
Podlaskie przysmaki
›
Podlaskie potrawy regionalne to nie tylko kartacze i babka:) Oprócz tych najbardziej znanych są jeszcze takie specjały jak pielemieni, sz...
2 komentarze:
Mięcho
›
Steki marynowane w winie Ćevapčići Jagnięcina duszona w winie z figami Roladki z indyka ze śliwką Polędwiczki wieprz...
1 komentarz:
Papryka faszerowana
›
Ciekawym i kolorowym sposobem na obiad jest papryka faszerowana. Nie wymaga też wiele pracy. Paprykę można nadziać mięsem mielonym z ryżem...
2 komentarze:
Zupa krem z buraków
›
Ostatnio polubiłem zupy typu krem. Doszedłem do wniosku, że w zasadzie prawie każdą zupę warzywną można zmielić:) Poniżej przepis na krem ...
Ryby i owoce morza
›
Kotlety ze śledzia
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer