Gotuj z Misiem




I'm on a seafood diet. When I see food, I eat it.

Strony

▼

Pages

▼
poniedziałek, 12 listopada 2012

Podlaskie przysmaki

›
Podlaskie potrawy regionalne to nie tylko kartacze i babka:) Oprócz tych najbardziej znanych są jeszcze takie specjały jak pielemieni, sz...
2 komentarze:

Mięcho

›
Steki marynowane w winie Ćevapčići Jagnięcina duszona w winie z figami Roladki z indyka ze śliwką Polędwiczki wieprz...
1 komentarz:

Papryka faszerowana

›
Ciekawym i kolorowym sposobem na obiad jest papryka faszerowana. Nie wymaga też wiele pracy. Paprykę można nadziać mięsem mielonym z ryżem...
2 komentarze:

Zupa krem z buraków

›
Ostatnio polubiłem zupy typu krem. Doszedłem do wniosku, że w zasadzie prawie każdą zupę warzywną można zmielić:) Poniżej przepis na krem ...

Ryby i owoce morza

›
Kotlety ze śledzia

Kalmary smażone z pietruszką

›
Danie bardzo proste do przygotowania i co najważniejsze – pyszne. Proponuję kupić mrożone i pokrojone kalmary, wtedy nie trzeba ich patroszy...
3 komentarze:

Pierogi, pyzy i kluski

›
Kotlety z kaszki w naleśnikach z sosem grzybkowym
1 komentarz:

Desery

›
Batoniki z musli
‹
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

About Me

Paweł
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.