Gotuj z Misiem
I'm on a seafood diet. When I see food, I eat it.
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
Polityka cookies
▼
Pages
(Przenieś do…)
Strona główna
▼
poniedziałek, 12 listopada 2012
Podlaskie przysmaki
›
Podlaskie potrawy regionalne to nie tylko kartacze i babka:) Oprócz tych najbardziej znanych są jeszcze takie specjały jak pielemieni, sz...
2 komentarze:
Mięcho
›
Steki marynowane w winie Ćevapčići Jagnięcina duszona w winie z figami Roladki z indyka ze śliwką Polędwiczki wieprz...
1 komentarz:
Papryka faszerowana
›
Ciekawym i kolorowym sposobem na obiad jest papryka faszerowana. Nie wymaga też wiele pracy. Paprykę można nadziać mięsem mielonym z ryżem...
2 komentarze:
Zupa krem z buraków
›
Ostatnio polubiłem zupy typu krem. Doszedłem do wniosku, że w zasadzie prawie każdą zupę warzywną można zmielić:) Poniżej przepis na krem ...
Ryby i owoce morza
›
Kotlety ze śledzia
Kalmary smażone z pietruszką
›
Danie bardzo proste do przygotowania i co najważniejsze – pyszne. Proponuję kupić mrożone i pokrojone kalmary, wtedy nie trzeba ich patroszy...
3 komentarze:
Pierogi, pyzy i kluski
›
Kotlety z kaszki w naleśnikach z sosem grzybkowym
1 komentarz:
Desery
›
Batoniki z musli
‹
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer