sobota, 2 lutego 2013

Pierś faszerowana oliwkami i serem

Tym razem nadziałem piersi pokrojonymi oliwkami i żółtym serem. Do tego surówka i ryż z curry. Pyszny obiad :) Dzisiaj tylko zdjęcie, po przepis zapraszam tutaj.


4 komentarze:

  1. Świetny pomysł na mięsko:) Fragment surówki też się fajnie prezentuje:)

    OdpowiedzUsuń
  2. ooo... to bym chętnie zjadła :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Klikam w przepis i wyskakuje mi pierś nadziewana suszonymi pomidorami:( a nie ten z oliwkami i serem z curry. Można to poprawić? Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przepis, czyli sposób robienia, jest dokładnie taki sam. Po prostu piersi nadziałem pokrojonymi oliwkami i żółtym serem zamiast pomidorami i mozzarellą. Jeśli chodzi o ryż - dodałem trochę przyprawy curry do ugotowanego ryżu ;-)

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...